GPHistorie

GJERLUFSEN PARTNERS ER STIFTET AF KENNETH GJERLUFSEN

Kenneth har en fortid som eliteidrætsudøver i kaproningskano. I en periode på 10 år var Kenneth medlem af det Danske landshold, hvor det er blevet til et utal af danske og nordiske mesterskaber samt VM GULD i Marathon ener kano.

Efter sin karriere som eliteidrætsudøver, blev Kenneth træner for Team Danmarks talent center.

Kenneth er en yderst erfaren salgs- og marketingkonsulent med forretningsmæssigt overblik og resultatorienterede målsætninger.

Kennteh har 28 års erfaring med B2B salg som sælger, salgschef og salgsdirektør i virksomheder som Minolta Danmark og Team Danmark.

Med udgangspunkt i salg af tekniske løsninger og koncepter brænder Kenneth for at skabe økonomisk vækst, både i forhold til konsolidering og øget salg til eksisterende kunder og markeder ved krydssalg, og i forbindelse med opbygning af nye markeder og kunderelationer.

Kenneth har tidligere haft ansvar for sponsorsalg af blandt andet olympiske partnerskaber, salg af hovedsponsorater for håndbold landsholdet og hovedsponsorater i ishockey verden, hertil kommer salg af internationale sportsoplevelser i forbindelse med badminton, beach volley og andre Internationale sportsoplevelser, og udførelse af sponsorbudgetter rangerende fra 30 til 50.000.000 mill.

Kenneth er en yderst energisk og positiv samarbejdspartner og kollega, som til enhver tid søger at optimere salget og skabe de bedste forudsætninger for øget rentabilitet.

Det er med denne alsidige erfaring Gjerlufsen Partners kan sikre sine kunder den bedste rådgivning mulig.

  • 1. Fodbold

  • 3. Swim

  • Tennis

Kontakt os

Gjerlufsen Partners ApS
Frem 39
2800 Kongens Lyngby
CVR. Nr.: 36 20 23 86
Telefon: +45 22 10 13 00

Kontakt os