Vilkaar

COPYRIGHT (OPHAVSRET)

Gjerlufsen Partners, Frem 39, 2800 Kongens Lyngby

Alle rettigheder reserveret.

Indholdet af dette websted, herunder tekst, grafik, fotografier og illustrationer, animationer, video, lyd og software, samt deres arrangement er beskyttet af ophavsret og andre love, der beskytter intellektuel ejendom.

Indholdet tilhører Gjerlufsen Partners, licensgivere og samarbejdspartnere samt billedbureauer.

Fordelingen og / eller ændring af indholdet af denne hjemmeside er forbudt.

Undlad venligst at bruge denne hjemmeside, helt eller delvist, uden forudgående skriftlig tilladelse fra forfatteren, alle informationer der er offentliggjort er lagret i et søgesystem og stillet til rådighed for tredjemand.

Begrænsning af ansvar

Oplysningerne på denne hjemmeside er information der skildrer den aktuelle status på tidspunktet for offentliggørelsen, og er udarbejdet med størst mulig omhu.

Trods omhyggelig kontrol, foreligger der ikke noget ansvar for indholdet af eksterne links taget så knyttet til indholdet af hjemmesider i de respektive operatør er eneansvarlig.

Desuden tager Gjerlufsen Partners intet ansvar for aktualitet, nøjagtigheden eller fuldstændigheden af de oplysninger og data der er på hjemmesiden.

Gjerlufsen Partners kan ikke på nogen måder holdes ansvarlig for skader direkte eller indirekte som følge af brugen af dette website, medmindre de er baseret på forsæt eller grov uagtsomhed.

  • 1. Fodbold

  • 3. Swim

  • Tennis

Kontakt os

Gjerlufsen Partners ApS
Frem 39
2800 Kongens Lyngby
CVR. Nr.: 36 20 23 86
Telefon: +45 22 10 13 00

Kontakt os