GP World Map

FÅ MEST VALUTA FOR DINE SPONSORPENGE MED GJERLUFSEN PARTNERS

Udvikling og implementering af en samlet sponsormanagement strategi, kræver betydelig planlægning og fremsynethed for at undgå spildtid, kroner og muligheder.

Gjerlufsen Partners etablerer partnerskab med vores kunder for at udvikle og sælge sponsorpakker og planlægge layouts for at maksimere diverse netværksmuligheder.

Vi udvikler salgsfremmende ideer til at øge brand awareness og trafik, og vi arbejder tæt og personligt med de enkelte sponsorer for at sikre, at alle projektleverancer er opfyldt, ikke mindst til tiden.

Gjerlufsen Partners har stor erfaring i at udvælge, forhandle og udarbejde leverandørkontrakter igen som sikring for at sponsormanagement sker på en professionel måde, til tiden og indenfor de budgetmæssige rammer.

Gjerlufsen Partners har med succes øget omfanget af deltagelse og bevidsthed i respektive industrier for virksomheder som GF Forsikring, Energi Danmark, Nets, XL Byg og mange andre.

Ved at udnytte de utallige markedsføring og sponsorering muligheder i hele en begivenhed, har vores kunder været i stand til at generere yderligere indtægter til at udligne udgifter på andre områder.

Vi studerer dit arrangement fra et fugle-øje perspektiv for netop at sikre, at alle sponsorater og branding indsatser er fuldt integreret på tværs af din begivenhed, og derved bliver den generelle effektivitet maksimeret.

Lad os hjælpe jer med at få de rette sponsoraftaler i hus, start NU tryk her.

  • 1. Fodbold

  • 3. Swim

  • Tennis

Kontakt os

Gjerlufsen Partners ApS
Frem 39
2800 Kongens Lyngby
CVR. Nr.: 36 20 23 86
Telefon: +45 22 10 13 00

Kontakt os